من گیاه شفلرا دارم که در دمای 25 درجه نگهداری می پرسیده شده توسط: کسری احمدی ۹ آذر ۱۳۹۱، ساعت ۱۸:۱۴ وضعیت: آفلاین بازدید: ۶۸ امتیاز سوال: ۰ ▲ ▼ × من گیاه شفلرا دارم که در دمای 25 درجه نگهداری می کنم،خاک برگ سبک دارد و هر دو هفته کود، و هر 5 روز آب می دهم. ولی شته زده است. لطفا در درمان آن مرا یاری کنید.
محسن شهاب الدین تهران | آفلاین | پستها: ۱۵۸۹۹ | امتیاز کاربر: ۷۵۷۷ پاسخ کارشناس ۹ آذر ۱۳۹۱، ساعت ۱۸:۱۴ امتیاز پاسخ: ۰ ▲ ▼ × یک قاشق چای خوری سم مالاتیون یا دیازینون را در یک لیتر اب حل نموده وروی قسمت های الوده اسپره نمایید .مقداری را هم بعد از ابیاری به خاک بدهید.بعد از 7 روز این عمل را تکرار نمایید.در ضمن بهتر است از سموم سیستمیک ضد آفات مکنده مانند متاسیستوکس و کنفیدور و...استفاده شود.
افسانه فرود کرج | آفلاین | پستها: ۳۵۲ | امتیاز کاربر: ۲۱۶ نظر کاربر ۹ آذر ۱۳۹۱، ساعت ۱۹:۱۴ امتیاز پاسخ: ۰ ▲ ▼ × با سلام زمان کود دهی از فروردین تا مهر ماه است .قبل از خیلی خشک شدن سطح خاک به مقداری که تمام حجم گلدان خیس شود به آن آب دهیدبرای مبارزه با شته سم دیازینون به میزان یک یا یک و نیم گرم در یک لیتر آب توصیه می شود.اگر تعداد شته ها کم بود با یک دستمال نم دار هم می توان آنها را بر داشت (بیشتر روی برگ و ساقه هستند)موفق باشید