تغذیه > آشنایی با خواص خوراکیها-
همشهری آنلاین:
یک کارشناس مسئول گیاهان دارویی گفت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف کردن آفت، زخمهای دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.
اصغر نقشی در گفت وگو با ایسنا، افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.
وی خواص دارویی عَرَق و دَم کرده شاتره را متفاوت دانست و تشریح کرد:
عرق شاتَره در مقایسه با دَم کرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل
دسترسی آسانتر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه میشود.
نقشی ادامه داد: عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیمهای گوارشی کمک میکند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور
شد: شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین C فراوان برای استحکام لثهها مفید
است.
وی ضمن پیشنهاد برای درمان تبخال گفت: کارشناسان مصرف جوشانده گیاه
دارویی شاتَره را به شکل مصرف خارجی برای درمان تب خال و دیگر بیماریهای
پوستی موثر میدانند.
نقشی تاکید کرد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی را در پی دارد.