فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶         
  




تهران/ واحد مرکزی خبر/ علمی 1391/09/23
دانشمندان فسیل های گیاهان دویست میلیون ساله را در استان گانسو ، در شمال غربی چین کشف کردند.
ژانگ شینگ ، محقق در موزه استان گانسو گفت این فسیل ها هنگام عملیات بهره برداری یک معدن در حومه شرقی منطقه بایین ، در شهر بایین کشف شد.
وی افزود با اکتشاف این فسیل ها ، ریشه ها ، برگ ها و تنه های فسیل شده حدود ده گونه گیاهان خاکزی و آبزی بسیار قدیمی مشخص شد.
این محقق ادامه داد این فسیل ها اطلاعاتی دقیق برای مطالعه شرایط جغرافیایی گذشته ، محیط زیست و حیات ماقبل تاریخ ارائه می دهد.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از لانژو ، این معدن فعالیت های خود را برای ادامه مطالعات دانشمندان به حال تعویق درآورده است.
  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.