ایجاد تنوع در فضای سبز شهر ضروری

تاریخ انتشار: 1390/08/15




عضو گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری طرح پیشنهادیمان مبنی بر استفاده و به کار بردن گونه‌های گیاهی مختلف در پوشش سبز اهواز را رد کرد.
 

مهرانگیز چهرازی درگفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ‌ـ‌ منطقه خوزستان ـ اظهار کرد:‌ در طرح ارایه شده ، 20 گونه گیاهی متنوع که شرایط رشدی و زیستی آ‌ن‌ها با وضعیت آب و هوایی اهواز سازگار است، به شهرداری معرفی شد.
 

وی افزود: برخی از گونه‌های معرفی شده بومی‌اند و در کوهستان‌های‌ اطراف هم رشد می‌کنند. برخی دیگر هم مربوط به مناطقی دیگر هستنند که با شرایط آب و هوایی اهواز سازگاری دارند.
 

چهرازی تصریح کرد: فضای سبز شهر اهواز در حال حاضر مطلوب است ولی تنوع برای آن ضروری است. متاسفانه با توجه به سیاست‌گذاری‌های شهرداری اهواز  این طرح از سوی سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهری رد شده است.
 

عضو گروه باغبانی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ارایه طرح تنوع گیاهی در پوشش سبز شهر کاری علمی بوده و دلیل آن هم تنها احساس مسؤولیت نسبت به فضای سبز شهر اهواز بوده است.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیاز: 5 از ۵، بر اساس 1 امتیاز

پرسش‌ها و نظرات این مقاله

هنوز پرسش یا نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

ثبت پرسش یا نظر جدید