فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۸         
  

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که ترکیب‌های موجود در زنجبیل و فلفل قرمز می‌توانند بر هم تاثیر گذاشته و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند.

ترکیب تند موجود در زنجبیل موسوم به "گینرجول - ۶" می‌تواند عوارض ترکیب "کپسایسین" موجود در فلفل قرمز را از بین ببرد.

زنجبیل از جمله موادی است که خواص مفید آن برای سلامتی مورد تایید قرار گرفته و از طرف دیگر رژیم‌های غذایی سرشار از کپسایسین با ابتلا به سرطان معده مرتبط است.

محققان دریافتند کپسایسین و گینرجول - ۶ به گیرنده سلولی مشابهی متصل می‌شوند که یکی از آنها به تومورهای سرطانی مرتبط است.

دراین بررسی کارشناسان آزمایش‌هایی را روی تعدادی موش مستعد ابتلا به سرطان ریه انجام داده‌اند. به این موش‌ها ترکیب کپسایسین یا گینرجول - ۶ یا ترکیبی از هر دو داده شد. پس از گذشت ۲۰ هفته متخصصان مشاهده کردند موش‌هایی که تنها ترکیب کپساسین دریافت کرده بودند دچار تومورهای سرطان ریه شده‌اند در حالی که نیمی از موش‌های تغذیه شده با گینرجول - ۶ دچار این عارضه شدند. همچنین تنها ۳۰ درصد موش‌هایی که از هر دو ترکیب مصرف کرده بودند به سرطان مبتلا شدند.

به گزارش نیجر ورلد نیوز، با این یافته‌ها متخصصان به دنبال انجام تحقیقات بیشتر برای درک عمیق اثرات این دو ترکیب روی یکدیگر هستند.

تاثیر ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز بر سرطان
تاثیر ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز بر سرطان

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.