فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  

یک کارشناس تغذیه عرق "آویشن" را یکی از بهترین نوشیدنی‌ها برای روزهای غبارآلود دانست.

مریم شیرمستی در گفت و گو با ایسنا، عرق گیاهی آویشن را یکی از بهترین نوشیدنی‌ها برای روزهای غبارآلود عنوان کرد که هم ریه و سیستم تنفسی را تقویت می‌کند و هم برای تقویت سیستم ایمنی در برابر آلودگی‌هایی که ممکن است همراه ریزگردها باشد، مفید است.


وی مصرف "به‌دانه" که در آب ریخته شده و لعاب خود را پس داده را نیز مفید دانست و یادآوری کرد: این ماده خصوصا برای افرادی که در گرد و غبار سرفه می‌زنند و خشکی گلو دارند مفید است و تارهای صوتی و ریه را تقویت می‌کند.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: مصرف میوه و سبزیجات خصوصا میوه‌های قرمز که آنتی اکسیدان بالایی دارند نیز در روزهای غبارآلود توصیه می‌شود.

شیرمستی خاطرنشان کرد: در چنین روزهایی بهتر است از آب سیب و آب طالبی طبیعی استفاده شود که هم در دسترس هستند و هم ویتامین‌های تقویت کننده سیستم ایمنی در آنها فراوان است.

وی نوشیدنی ولرم شیرعسل را نیز مفید دانست و گفت: عسل یک آنتی بیوتیک قوی است و می‌تواند برای مقابله با میکروب‌هایی که وارد دستگاه تنفسی و گوارشی می‌شود، مفید باشد.

به گفته این کارشناس تغذیه، شیر هم با ایجاد مخاط بر روی دستگاه گوارش مانع جذب میکروب‌ها در بدن می‌شود و از سوی دیگر چون جزو مایعات است به دفع مواد سمی بدن کمک می‌کند.

شیرمستی مصرف مایعات در روزهای غبارآلود را بسیار ضروری خواند و تاکید کرد: در روزهای غبارآلود باید مرتب آب نوشید تا سموم و آلاینده‌هایی که وارد بدن می‌شود، دفع شود.

وی اظهار کرد: مصرف شیرینی مصنوعی، سرخ کردنی و مواد حاوی افزودنی‌ها به هیچ عنوان در چنین روزهایی توصیه نمی‌شود چون سیستم ایمنی را ضعیف و بدن را مستعد عفونت می‌کند.
در روزهای غبارآلود عرق آویشن بنوشید
در روزهای غبارآلود عرق آویشن بنوشید

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.