فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  


کلم بروکلی برای مدت طولانی به عنوان یک ماده‌ی غذایی فوق‌العاده در نظر گرفته شده است. اما به نظر می‌رسد که این کلم در آینده بیشتر از این نیز مورد توجه قرار گیرد. 

 کلم بروکلی در حال حاضر نیز دارای مقادیر زیادی از فنلیک‌ها (phenolic) است. فنل یک ترکیب شیمیایی است که متخصص ژنتیک جک جوویک (Jack Juvik) از دانشگاه ایلینوی پی برده است که دارای توان آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی است. ترکیبات فنلی روند طبیعی بدن ما را برای متوقف کردن رادیکال‌های آزاد مضر قبل از اینکه بتوانند به سلول‌های بدن آسیب برسانند را بهبود می‌دهد.

 به عبارت دیگر، وجود ترکیبات فنولیک بیشتر بهتر است، تا جایی که مصرف دوز بیشتری از آنها می‌تواند خطر ابتلا به تعدادی از بیماری‌های حاد مانند دیابت نوع ۲ یا آسم را کاهش دهد. جوویک همراه با تیم خود، دو نژاد مختلف از کلم بروکلی را به منظور پی بردن به اینکه کدام ترکیب دارای بالاترین غلظت فنل است، پیوند دادند. آنها امیدوارند همان فرایند را به منظور بهبود سبزیجات دیگر مانند کلم پیچ و کلم معمولی نیز به انجام برسانند. جوویک در این باره گفته است:

 این ترکیبات فنلی از موادی هستند که ما نمی‌توانیم در بدنمان آنها را تولید کنیم و بنابراین باید آنها را از رژیم غذایی خود دریافت کنیم. این ترکیبات برای همیشه در بدن ما نمی‌مانند، بنابراین ما هر سه یا چهار روز یک بار نیاز به خوردن کلم بروکلی و یا برخی دیگر از سبزیجات سرده‌ی کلم‌ها داریم تا بتوانیم خطر ابتلا به سرطان و دیگر بیماری های حادشونده را کاهش دهیم.

به باور جوویک در حالی که کلم بروکلی ممکن است اندکی بهبود یابد اما ظاهر و طعم آن با سایر بروکلی‌ها تفاوتی نخواهد داشت.

دانشمندان روشی برای بالا بردن خواص کلم بروکلی یافتند
دانشمندان روشی برای بالا بردن خواص کلم بروکلی یافتند

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.