خبرگزاري آريا-دبير انجمن علمي پيشگيري و درمان چاقي ايران، عنوان کرد: مصرف سرکه انگور موجب تحريک اشتها ميشود و بر خلاف باور عمومي مردم تاثيري در چربيسوزي ندارد.
به گزارش خبرگزاري آريا ،دکتر محمد هاشمي درباره خواص سرکه انگور، گفت: سرکه حاصل بخشي از فرآيند تخمير انگور و سرشار از اسيد سيتريک است که مصرف آن موجب افزايش جذب کلسيم و سهولت هضم غذا ميشود.
وي افزود: استفاده از سرکه به عنوان چاشني سالاد موجب طعمدهندگي و تحريک اشتها ميشود.
دبير انجمن علمي پيشگيري و درمان چاقي ايران، در ادامه با بيان اينکه سرکه انگور در رفع بوي بد دهان موثر است، خاطرنشان کرد: همچنين بخور رقيق شده سرکه انگور براي رفع علايم ناشي از سرماخوردگي مفيد است.
هاشمي درباره خواص سرکه در کاهش وزن، گفت: مصرف سرکه انگور تاثيري در چربي سوزي ندارد و چنانچه فرد از رژيم غذايي درستي پيروي نکند، سرکه نقشي در کاهش وزن نخواهد داشت.
وي در پايان خاطرنشان کرد: مصرف سرکه انگور در مبتلايان به زخم معده و ضعف اعصاب ميتواند زيان بخش باشد.