به گزارش باشگاه خبرنگاران، شاید اخیرا مشاهده کرده باشید که میوهها تا به خانه میرسند زود پلاسیده و غیر قابل خوردن میشوند. علت این اتفاق ترفند صنعت مواد غذایی برای بهتر به نظر رسیدن میوهها است.
بر روی سطح میوهها به خصوص توت فرنگی از موادی استفاده میشود تا رطوبت آن را طولانیتر و شل شدن آن را آهستهتر کند.
دانشمندان در دانشگاه توفتز در ماساچوست نشان دادند که سطح توت فرنگیها با موادی خاص پوشانده میشود تا به مدت یک هفته بدون نیاز به قرار گرفتن در یخچال تازه و آبدار به نظر بیایند اما بعد از یک هفته این توت فرنگیها به سرعت تغییر شکل و طعم میدهند.
به این منظور از سیلک که نوعی فیبر پروتئینی طبیعی است استفاده میکنند، پروتئینهای غیر قابل حل موجود در آن فیبروین نام دارد که از نفوذ مواد دیگر به یک ماده جلوگیری میکند. این ماده زیست سازگار و زیست تخریبپذیر بوده به همین دلیل مصرف مقدار کمی از آن بلامانع است.
به منظور براق و زیباتر شدن توت فرنگی برخی افراد آن را به ترکیبی حاوی یک درصد فیبروین آغشته میکنند و آن را در معرض بخار آب داغ قرار میدهند تا حالتی براق و کریستالی به خود بگیرد.
هر چقدر زمان قرار گرفتن آنها در این حالت بیشتر باشد لایه براق روی آنها ضخیمتر شده، به همین علت از رسیدن هوای اطراف به میوهها جلوگیری شده و میوه دیرتر فاسد میشود.