با تاسیس انجمن ارگانیک در زنجان محصولات تولیدی گواهی ارگانیک بودن را از این انجمن دریافت می کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان زنجان گفت : پیش از این کیفیت سنجی محصولات ارگانیک از طریق اداره استاندارد صورت می گرفت اما از این پس انجمن ارگانیک زنجان استاندارد بودن محصول را از بدو تولید تا پایان برداشت سنجش می کند .
کرامتی افزود : سالیانه در استان زنجان حدود 65 هزار تن محصول ارگانیک تولید و به بازار مصرف عرضه می شود که گوجه فرنگی و سیب زمینی بیشترین محصولات تولیدی استان زنجان در حوزه ارگانیک را تشکیل می دهند .
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان زنجان گفت : هزار و 600 نفر از کارشناسان بخش خصوصی هم در زمینه آموزش و ترویج و توسعه محصولات ارگانیک فعالیت دارند .
کشت ارگانیک نوعی از کشت است که در تولید و فرآوری محصولات آن از کودهای شیمیایی ، سموم ، هورمونها و دگرگونیها و دستکاریهای ژنتیکی استفاده نمی شود و همه مراحل تقویت زمین ، کاشت و برداشت با استفاده از نهادههای طبیعی نظیرکمپوست صورت می گیرد .
کرامتی گفت : تفاوت محصولات سالم با محصولات ارگانیک هم در این است که در تولید محصولات سالم حداکثر مجاز مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد اما در محصولات ارگانیک مواد استفاده شده طبیعی است.
استان زنجان سالیانه بیش از 2 و نیم تن محصول باغی و زراعی تولید می کند که 40 درصد این میزان تولیدات به استانهای همجوار و تهران صادر می شود .