اسفناج (آهن) با فلفل دلمه ای قرمز (C):
راه های متعددی برای ترکیب کردن این دو وجود دارد.به عنوان مثال افزودن فلفل دلمه ای به سالاد اسفناج یا استفاده از اسفناج پخته در فلفل دلمه ای.می توانید هر دو را در کمی روغن زیتون با سیر و فلفل قرمز تفت دهید.
کلم بروکلی (آهن) با گوجه فرنگی (C):
می توانید کلم بروکلی بخار پز شده را با گوجه فرنگی مخلوط کنید.یا کلم بروکلی را با گوجه ، قارچ ،روغن زیتون، سیر و ادویه تفت دهید.برای صبحانه نیز می توانید کوکوی گوجه فرنگی و کلم بروکلی تهیه کنید.
لوبیا سیاه (آهن) با کلم برگ(C):می توانید لوبیای آب پز شده را به سالاد کلم برگ اضافه کنید.
کلم پیچ(آهن) با پرتقال (C):
می توان از این دو در سالاداستفاده کرد.
شکلات تلخ(آهن) با توت فرنگی یاپرتقال (C)
شکلات تلخ حاوی املاحی چون آهن ، فسفر ، پتاسیم و روی است .توت فرنگی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین می باشد.
چند نکته:
برای پخت از ظرف آهنی استفاده کنید تا مقداری آهن از مواد غذایی به ویژه مواد اسیدی مانند گوجه فرنگی به بدن منتقل شود. از مصرف غذاهایی که در جذب آهن تداخل ایجاد می کند مانند چای ، قهوه و کلسیم پرهیز کنید.بنابر این قبل از صرف یک وعده غذایی غنی از آهن از مصرف چای، قهوه و مکمل های کلسیم بپرهیزید.