فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۸         
  

انبه میوه ای آبدار و مغذی می باشد. افراد می توانند انبه را به تنهایی خورده و یا به همراه سالاد و دسر مصرف نمایند. انبه تازه کم کالری بوده و حاوی مواد مفید و مغذی می باشد. در واقع انبه خواص و فواید بسیاری دارد اما برای برخی خطراتی نیز به همراه دارد.

حدود چهار هزار سال است که انبه بخشی از رژیم غذایی بشر را تشکیل می دهد. درخت انبه در نواحی استوایی رشد کرده و میوه های آبدار و مغذی  تولید می کند. انبه تازه کم کالری بوده و حاوی مواد مفید و مغذی می باشد. انبه حاوی ترکیبات مفیدی همچون گالوتاننها، آلفا کاروتن، بتا کریپتوکسانتین و غیره بوده و بنظر می رسد که، این ترکیبات برای پیشگیری از ابتلا به چند نوع از سرطان ها مفید باشند. ویتامین آ و بتاکاروتن موجود در انبه به تقویت دید چشم های شما کمک می نماید و ویتامین ب 6 آن به کنترل هموسیستئین ( نوعی آمینو اسید ) در خون کمک می نماید. فیبر موجود در انبه سرعت آزاد شدن قند در خون را کاهش می دهد، با اینحال چون انبه شیرین است، گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت نمی باشد

خواص و فواید درمانی انبه

هرکسی که بخواهد وزن کم کند، می تواند سراغ این میوه خوشمزه هم برود، چراکه نه تنها کالری کمی دارد، بلکه حاوی مواد مغذی کافی بوده و احتیاجات بدن را تامین می نماید. اگر مصرف کالری روزانه خود را محدود کرده اید، مصرف خوراکی های حاوی مواد مغذی لازم بوده و انبه یکی از آنها است. برخی از خواص و فواید انبه شامل:

1.پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات آنتی اکسیدان درون انبه از ابتلا به سرطان روده، سرطان سینه، سرطان خون و سرطان پروستات جلوگیری می نماید. 

2.کاهش کلسترول: انبه حاوی مقادیر بالای فیبر، پکتین و ویتامین C بوده و به کاهش کلسترول کمک می نماید.

3.پاکسازی پوست: انبه هم بصورت خوراکی و هم بصورت مالیدنی روی پوست برای پوست مفید بوده و جوش های صورت را از بین می برد.

4.سلامت چشم: یک فنجان انبه خرد شده 25 درصد از میزان مورد نیاز بدن به ویتامین A را برطرف کرده و باعث بهبود بینایی، خشکی چشم و شب کوری می شود.

5.افزایش توان جنسی: انبه منبع بسیار خوبی از ویتامین E می باشد. مقدار متعادل انبه در زمینه میل جنسی مفید می باشد.

6.تقویت گوارش و هضم غذا: فیبر موجود در انبه به هضم و دفع غذا کمک می کند.

7.کمک به تحمل گرما: گرفتن آب میوه انبه و مخلوط کردن آن با آب و شیرین کننده، به خنک کردن بدن و جلوگیری از آسیب دیدن آن کمک می نماید.

8.تقویت سیستم ایمنی بدن: میزان بالای ویتامین C و A در انبه و همچنین انواع مختلف کارتنوییدها، سیستم ایمنی بدن شما را قوی و سالم نگه می دارد.

9.اسید فولیکفولات یا اسید فولیک  برای بارداری سالم و پیشگیری از نقایص مادرزادی حیاتی می باشد. همچنین فولیک اسید از سقط جنین نیز جلوگیری می نماید.

خطرات و احتیاطات درباره انبه

• اگر به پلاستیک خام حساسیت داشته باشید، این احتمال وجود دارد که به انبه و به‌ویژه انبه کال هم حساسیت بدهید. این واکنش به خاطر وجود اسیدآناکاردیک است.

• پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، ماده‌شیمیایی موجود در پیچک سمی امریکایی و سماق سمی که می‌تواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند.

• برخی دلالان و فروشندگان، برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده می‌کنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین دلیل بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید. اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک نیست، قبل از مصرف خیلی خوب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس کنید.

•  مراقب باشید چون پتاسیم زیاد، برای افراد سالمند و کسانی که به اختلالات کلیوی دچار هستند مناسب نیست (پتاسیم بر تعادل مایعات در بدن تاثیر می‌ گذارد و با توجه به افزایش سن، کلیه ‌ها کمتر قادر به حذف پتاسیم از خون خواهند بود). باید در استفاده از انبه برای این افراد احتیاط کرد.

فواید و مضرات خوردن انبه
فواید و مضرات خوردن انبه

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.