فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز سه شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵         
  




محیط زیست > گیاهان- همشهری آنلاین:
بدبوترین گل جهان، با ظاهری غریب و غیر متعارف برای اولین بار طی یک دهه اخیر به طور کامل گشوده شد و با وجود بوی نامطبوعی که دارد، افراد زیادی برای مشاهده این گل در محل نگهداری آن جمع شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، گیاه‌شناسان از وقوع این رویداد بسیار هیجان زده شده‌اند زیرا گل بدبوی "تیتان آروم" پس از 75 سال گلبرگ‌های خود را گشوده و به طور کامل شکفته است.

جمعیت کنجکاوی که برای مشاهده این پدیده دور این گل گرد آمده بودند به خوبی درک کردند که یکبار مشاهده نزدیک این گل برای تمام عمرشان کافی است، زیرا بویی که از این گیاه ساطع می‌شود به شدت نامطبوع بوده و به بوی جسد گندیده جانوران شباهت دارد.

از این رو این گیاه که در دانشگاه بیسل سوئیس از آن نگهداری می‌شود، "گل جسد" نیز نامیده می‌شود. این گل در روز جمعه شکفته شده و انتظار می‌رود تا روز یکشنبه به همین شکل باقی بماند.

این گیاه 2.5 متری که زیستگاه اصلی آن در جنگل‌های بارانزای اندونزی است، یکی از بزرگ‌ترین گیاهان بدون شاخه و انشعاب در جهان به شمار می‌رود و به صورت میانگین هر یک دهه یک بار می‌شکفد و همین روند عجیب شکفتن باعث شده که مجموعه داران و گیاه‌شناسان به این گیاه تمایل زیادی داشته باشند.

گلبرگ این گیاه به اندازه یک چتر بوده و در هنگام شکفتن کامل قطر آن به حدود یک متر می‌رسد. بوی نامطبوع و آشکار این گل را می‌توان از فاصله 800 متری احساس کرد این بو که در شب‌ها شدت آن افزایش پیدا می‌کند به منظور جذب حشرات گرده افشان به وجود آمده است به این شکل زمانی که گل برای گرده افشانی آماده باشد، انتشار بویی متعفن از آن آغاز می‌شود و برای سه روز ادامه خواهد داشت.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.