فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز سه شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۱         
  

خبرگزاري آريا-در اين مطلب به برخي از خواص قهوه و تاثير آن بر به تاخير افتادن مرگ مي پردازيم. با ما همراه شويد
به گزارش خبرگزاري آريا، محققان علوم در آمريکا در مطالعه اي ده ساله دريافتند کساني که به طور منظم قهوه مي نوشند کمتر در خطر مرگ قرار دارند.

افرادي که قهوه مي نوشند،‌ کمتر از ديگران در خطر مرگ ناشي از عواملي همچون ديابت يا بيماري هاي قلبي عروقي قرار دارند.

محققان مي گويند هرقدر ميزان مصرف اين نوشيدني بيشتر شود،‌ ميزان مرگ و مير افراد کاهش مي يابد.
اين ماده غذايي حاوي ترکيبات فعال بيولوژيک متعددي است که از جمله مي توان به اسيد هاي فنوليک،‌ پتاسيم، و کافئين اشاره کرد.

بسياري از مطالعات پيشين نشان داده بود مصرف قهوه با کاهش خطر مرگ و مير بر اثر بيماري هاي قلبي همراه است.
محققان دريافتند در مجموع،‌ ميزان مرگ و مير بر اثر همه عوامل،‌ با مصرف قهوه، کاهش مي يابد.

اگر نمي خواهيد بميريد قهوه بخوريد!
اگر نمي خواهيد بميريد قهوه بخوريد!

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.