فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۲/۷         
  

شوره سر معمولا با پوست پوست شدن سر و خارش یا قرمزی پوست سر همراه است.

به گزارش سرویس علمی جام نیـوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این پوسته‌های سفید رنگ در لابه‌لای موها و یا روی شانه‌ها ممکن است موجب ناراحتی و خجالت شود. می‌توانید با مصرف این 3 ماده غذایی شوره‌سرتان را از بین ببرید:

 

روی

تحقیقات حاکی از آن است که مکمل‌های روی در کنترل غدد چربی پوست بسیار موثر هستند. برای اینکه روی بهتر در معده به بدنتان جذب شود از ویتامین B6 همراه با آن استفاده کنید. مواد غذایی زیر سرشار از روی هستند:

 

•گوشت قرمز مثل گوشت گوشت گوسفند، مرغ و بوقلمون

•گوشت دریایی مثل گوشت ماهی

•عدس

•آجیل

•زرده تخم‌مرغ و مواد لبنی

•غلات

•میوه‌جات

•سبزیجات

•حبوبات

•جو به خصوص جوی دوسر

 

آلیسین

به غذاهایتان آلیسین اضافه کنید. آلیسین نوعی آنتی‌اکسیدان و ترکیبی قوی برای افزایش سلامت است که در سیر، پیاز و پیازچه به خصوص در حالت له و خردشده وجود دارد. این مواد به دلیل خواص ضد قارچی که دارد در درمان شوره سر بسیار تاثیرگذار است. تحقیقات نشان داده است که علاوه بر رفع شوره، این مواد برای سلامتی قلب، پیشگیری یا درمان سرطان و کاهش فشار خون بسیار مناسب است.

 

ویتامین B

مصرف غذاهایی که سرشار از ویتامین B است می‌تواند در رفع شوره سر بسیار مناسب باشد. محققان نشان داده‌اند که ویتامین‌های 6B و B12 شوره سر را کاهش می‌دهند. گفته می‌شود که سوخت‌وساز ناکارآمد کربوهیدرات‌ها و اسید‌های چرب در بدن یکی از دلایل مهم ایجاد شوره سر است و گروه ویتامین‌های B نقش بسیار مهمی در فرآیندهای متابولیکی بدن ایفا می‌کنند و از  این طریق به رفع شوره سر کمک می‌کنند. ویتامین 6B در بسیاری از مواد غذایی همچون لوبیا، گوشت، حبوبات، ماهی، میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود.


نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.