فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۲/۷         
  

با رعایت چند نکته و مصرف این موادغذایی می‌توان سلامت خود را تضمین کرد.

به گزارش  سایت خبری تحلیلی 9 صبح  به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ محمدحسین عزیزی متخصص تغذیه با اشاره به این که با تنظیم یک رژیم غذایی مناسب و سالم می‌توان کلسترول خون را کاهش داد، اظهار کرد: با یک رژیم غذایی مناسب و سالم می‌توان کلسترول خون را کاهش داد و در حقیقت انواع میوه‌ها و سبزی‌ها بهترین گزینه برای کاهش کلسترول است.



وی  افزود: میوه‌هایی که فیبر بیشتری دارند تأثیر بیشتری بر کاهش کلسترول دارند. انواع مرکبات، سیب، گلابی، صیفی‌جات، هویج، خیار، مغز دانه‌هایی مانند گردو، بادام درختی، بادام زمینی و... در کاهش کلسترول خون مؤثرند.

عزیزی تصریح کرد: مصرف روغن‌های گیاهی به جای حیوانی، لبنیات به جز کره سرشیر و لبنیات پرچرب، گوشت‌های سفید شامل مرغ‌  و ماهی، مصرف کم گوشت قرمز، مصرف نان و برنج و غیره کلسترول خون را پایین می‌آورد.

این متخصص تغذیه تأکید کرد: مصرف روغن زیتون بهترین گزینه برای کاهش کلسترول خون است. بهتر است به جای روغن‌های صنعتی از این روغن‌ها برای طبخ غذا استفاده شود.

وی در پایان گفت: مصرف غذاهای پرچرب حیوانی مانند کله پاچه و مصرف زیاد تخم‌مرغ از عوامل مؤثر بر افزایش کلسترول خون است. به طور کلی تمایل به مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها همراه گوشت‌های سفید، روغن زیتون، مصرف میوه‌ها و مغز دانه‌ها در وعده‌های غذایی و میان وعده‌ها کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

نکاتی برای کاهش کلسترول خون
نکاتی برای کاهش کلسترول خون

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.