روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن میشود.
به گزارش سرویس خانواده جام نیـوز، ناخنهای تمیز و براق، میتواند نشانه سلامت فرد باشد. برای داشتن ناخنهای سالم، لازم است غذاهای مفیدی مصرف کنید.
دانه کدو تنبل:
روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن میشود و نقش ساختاری در بافتهای پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا میکند.
هویج:
ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن میشود.
موز:
روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن میشود.
کلم بروکلی:
منبع عالی آهن است که علاوه بر اینکه مانع شکنندگی ناخن میشود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری میکند.
نکاتی درباره پوست :
امروزه ثابت شده است که مصرف موضعی ویتامینC روی پوست، سطح پوستی این ویتامین را به میزان قابلتوجهی افزایش داده و میتواند با عوارض اشعه فرابنفش B روی پوست که از علایم آن آفتابسوختگی و قرمزی پوست است، مقابله نماید. این محافظت توسط ویتامینC، یک محافظت بیولوژیک و به دلیل خواص احیاکنندگی ویتامین C میباشد. جالب است بدانید که اشعه فرابنفش خورشید موجب تخلیه ویتامین C پوست شده و این مساله موجب میشود که پوست در معرض خطر آسیب ناشی از نورخورشید قرار بگیرد. همچنین ویتامینC قادر است پوست را نسبت به اشعه فرابنفش A نیز مقاومتر نماید.
پوتیکا