فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  

به گزارش سایت خبری تحلیلی 9 صبح به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر شیدفر متخصص تغذیه با اشاره به عوامل بروز سرطان کبد اظهار داشت: اگر چربی بدن بیش از حد اندازه باشد این زنگ خطر بزرگی برای کبد است به طوری که اگر وزن چربی بدن به 10درصد وزن کبد برسد فرد را دچار انواع بیماری‌های کبدی و در نهایت منجر به سرطان کبد می‌شود.

وی بیان کرد: در زمانی که بافت کلاژن در اطراف کبد افزایش می‌یابد و فرد به بیماری‌اش اهمیت نداده و به دکتر متخصص مراجعه نکند و همچنین فرد دچار چاقی دور شکم شود، این موارد سبب بروز سرطان کبد در فرد خواهد شد.

این متخصص با بیان اینکه افزایش نیتروگلیسیرین در بدن افراد سبب سرطان کبد می‌شود، افزود: هنگامی که افراد از مواد غذایی با طبع گرم بیش از حد استفاده کنند و همچنین در درازمدت در اثر خوردن فست فودهای چرب باعث بروز بیماری کم‌کاری کبد شده که در صورت رسیدگی نکردن به آن سبب بروز سرطان کبد و کار به پیوند کبد کشیده می‌شود.

وی ابراز داشت: مصرف دخانیات و الکل شیوع این بیماری را دو چندان کرده و همچنین کم تحرکی و مصرف کالری بیش از اندازه بدن می‌تواند منجر به رسوب مواد در کبد و در نتیجه بروی بیماری کبد می‌شود.

شیدفر ادامه داد: کسانی که به دیابت و کلسترول خون مبتلا هستند، کبدشان چرب است و این با اصلاح روش زندگی و تغذیه مناسب و سالم درست می‌شود، وگرنه سرطان کبد را در پی خواهد داشت.

وی عنوان کرد: استفاده از میوه‌هایی با طبع گرم کبد را اذیت می‌کند زیرا اگر گرمی این مواد خوراکی سبب ضربه شدید به ساختمان کبد می‌شود و کار این عضو حساس از بدن را مختل می‌کند.

شیدفر در پایان گفت: قرص‌های کبدی خاصیت درمانی ندارد و فقط جلوی پیشرفت بیماری را می‌گیرد و آن چیزی که می‌تواند کبد را سالم و درست کند اصلاح خوراکی افراد و ورزش و تحرک است.
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.