فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷         
  




مدیر جهاد کشاورزی بهاباد از آغاز برداشت محصول زعفران از مزارع کشاورزی بهاباد خبر داد و گفت: کشاورزان بهابادی امسال 1500 کیلوگرم زعفران خشک از مزارع خود برداشت می‌کنند.

علی‌اکبر رحمتیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد با اشاره به اینکه برداشت زعفران در بهاباد آغاز شده، اظهار داشت: کشاورزان بهابادی امسال از سطح 245 هکتار از مزارع خود، بیش از یک هزار و پانصد کیلوگرم زعفران خشک برداشت می‌کنند.

 وی با تاکید بر اینکه بهاباد یکی از نقاط مهم در کشت زعفران در استان یزد به حساب می‌آید، گفت: کار برداشت زعفران از مزارع بهاباد از نیمه دوم آبان ماه شروع می‌شود و تا پایان آذر ادامه دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهاباد به خواص داروئی این گیاه اشاره کرد و افزود: کاهش چربی کلسترول فشار خون افزایش نشاط و شادابی از جمله مزایای استفاده از طلای سرخ است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهاباد میزان برداشت متوسط زعفران در هر هکتار را پنج و نیم کیلوگرم در هکتار اعلام کرد و گفت: زعفران بهاباد علاوه برمصرف اهالی به شهرهای هم‌جوار و استان خراسان رضوی صادر می‌شود.

وی تولید زعفران در بهاباد را خوب توصیف کرد و گفت: شهرستان بهاباد در حال حاضر رتبه اول تولید زعفران در استان یزد را به خود اختصاص داده و به طور معمول همه ساله بیش از یک هزار تن از مزارع بهاباد برداشت زعفران صورت می‌گیرد.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.