١٨/١٢/١٤٤٢ --- 7/29/2021 --- ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
عید سعید غدیر بر همگان مبارک باد       
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
هوادهی خاک گلدان های آپارتمانی
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  118  نفر
بازدید امروز :  8966  بازدید
بازدید دیروز :  14366  بازدید
تبلیغات متفرقه
گیاهان >> خواص کاکائو؛تنظيم کلسترول بد
 

خواص کاکائو؛تنظيم کلسترول بد

 
خبرگزاري آريا- کاکائو را بيشتر مردم تحت عنوان شکلات کاکائويي مي‌شناسند.
به گزارش خبرگزاريا-کره کاکائو نيز در شيريني‌پزي، پردازش توتون، صابون و فرآورده‌هاي آرايشي استفاده مي‌شود و گران‌ترين چربي جهان است.
کاکائو به عنوان دارويي انرژي‌بخش، شادي‌آفرين و تقويت‌کننده قلب شناخته مي‌شود.
در بعضي از مطالعات ثابت شده است کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظيم کلسترول بد در خون مي‌شود.
اين گياه به عنوان ضدعفوني‌کننده و انگل‌کش نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
از خواص ديگر کاکائو مي‌توان به خاصيت ادرارآوري، قاعده‌آوري و سقط‌کنندگي آن اشاره کرد.
در بعضي از نقاط دنيا از کاکائو براي درمان طاسي، سوختگي، سرفه، خشکي لب‌ها و چشم استفاده مي‌کنند.
کاکائو انرژي‌بخش بوده و باعث از بين رفتن بي‌حالي، سختي‌هاي زايمان ، حاملگي و روماتيسم مي‌شود.
محلي‌ها از کاکائو در درمان مارگزيدگي و جراحت‌ها نيز بهره مي‌برند.
به علت وجود تانن در پوسته و ريشه کاکائو، فعاليت ضدتوموري براي اين گياه نيز پيش‌بيني شده است.
کاکائوي خالص و تصفيه نشده اثر آنتي‌اکسيداني قوي در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و سرطان دارد، اما طي فرآيند شکلات‌سازي، مقدار زيادي از مواد آنتي‌اکسيداني کاکائو از بين مي‌رود. بنابراين مي‌توان گفت شکلات تهيه شده از کاکائو به دليل انجام فرآيند در کارخانه خواص مفيد دانه کاکائوي خالص را ندارد.
نوشابه کاکائو
اگر پوست هسته کاکائو را دم کنيد، نوشابه مطبوعي از آن به دست مي‌آيد که بوي شکلات دارد و داراي مقدار زيادي ويتامين و براي تقويت استخوان‌ها مفيد است. مخصوصا به کساني که داراي نرمي استخوان (راشيتيسم) هستند، مصرف اين جوشانده توصيه مي‌شود.
کره کاکائو
دانه کاکائو داراي 50 درصد چربي است. از کاکائو در صنعت لوازم آرايش و زيبايي و همچنين عطرسازي استفاده مي‌شود.
عوارض جانبي
مصرف ناصحيح کاکائو باعث عوارض کبدي و قلبي مي‌شود. کساني که طبع گرمي دارند، بايد از خوردن بيش از حد کاکائو و محصولات آن خودداري کنند. براي افراد دچار بيماري قند نيز خوردن کاکائو ممنوع است.


مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Instagram Nargil
Aparat
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت