ساعت ۲۴- بدن ما نياز زيادي به مصرف ميوه، چاي و حتي قرص ندارد. اين روزها كه سرماخوردگي يكي از دغدغههاي اصلي ماست بايد سعي كنيم كه با خوردن يك سري مواد غذايي به مبازره با تمام ويروسهايي برويم كه هميشه در كمين ما هستند. خوردن اين ادويهها سيستم ايمني بدنتان را تقويت ميكند.
زنجبيل
ميدانيم كه درباره فوايد زنجبيل زياد صحبت شده اين گياه علاوه بر عطر فوقالعادهاي كه به غذا ميدهد مشكلات گوارشي و حالت تهوع را نيز برطرف ميكند و در درمان سرماخوردگي و آنفلوآنزا بسيار موثر است. برخي افراد با زنجبيل چاي تازه درست ميكنند شما هم ميتوانيد پودر اين ادويه را در هر نوع غذايي كه ميخواهيد بريزيد.
زردچوبهاين ادويه زرد رنگ كه هنديها از آن در غذاهايشان زياد استفاده ميكنند در درمان بسياري از عفونتها موثر است. آنتياكسيدان موجود در اين ادويه خاصيت ضد التهابي قوي به اين ادويه ميدهد. از زردچوبه در پخت انواع پلو و خورش به همراه سبزيجات نيز استفاده ميشود.
دارچينگفتنيها در مورد دارچين بسيار گفته شده ما نيز در اين باره تنها ميتوانيم بگوييم اين ادويه سابقه طولاني در درمان بعضي از بيماريها دارد. اين ادويه را ميتوان به كيك، ميوههاي تازه، غلات صبحانه، قهوه و چاي اضافه كرد.
دانههاي رازيانهممكن است كه دانههاي رازيانه كوچك باشند اما خاصيت زيادي دارند. رازيانه عطر خوشي دارد و حاوي منيزيم، آهن، كلسيم، پتاسيم و ساير مواد معدني است. به علاوه، اين ادويه سرشار از آنتياكسيدانهايي است كه خاصيت ضد التهابي دارند. رازيانه عطر و طعم قوي دارد، ولي توصيه ما اين است كه از آن به مقدار زياد مصرف نكنيد. ميتوانيد دانههاي رازيانه را با سبزيجات يا پنير تركيب كنيد.