فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز سه شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۱         
  

مصرف چای خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
به گزارش نامه نیوز به نقل ازشبکه خبر: محققان اعلام کردند مواد سودمند گیاهی موسوم به پلی‌ فنول‌ در چای اثر ضد‌ سرطانی دارد. بررسی ها نشان می دهد این مواد، علاوه بر جلوگیری از تکثیر سلول‌های سرطانی، تشکیل عروق‌ خونی جدید برای تغذیه‌ تومور را نیز کاهش می دهد.

پیشتر نیز بررسی ها تاثیر سودمند مصرف چای ، بویژه چای سبز را در پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری های مزمن مطرح کرده است. 
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.