فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۶         
  

كاكائو به عنوان دارویی انرژی‌ بخش، شادی ‌آفرین و تقویت ‌كننده قلب شناخته می ‌شود.


کاکائو به عنوان دارویی انرژی‌ بخش، شادی ‌آفرین و تقویت ‌کننده قلب شناخته می ‌شود.

کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می‌شود.

این گیاه به عنوان ضدعفونی‌ کننده و انگل‌ کش نیز مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

از خواص دیگر کاکائو می‌ توان به خاصیت ادرار آوری، قاعده ‌آوری آن اشاره کرد.

در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشکی لب‌ها و چشم استفاده می ‌کنند.

کاکائو انرژی‌ بخش بوده و باعث از بین رفتن بی‌ حالی، سختی‌ های زایمان و روماتیسم می‌ شود.

محلی‌ها از کاکائو در درمان مارگزیدگی و جراحت‌ها نیز بهره می‌ برند.

به علت وجود تانن در پوسته و ریشه کاکائو، فعالیت ضد توموری برای این گیاه نیز پیش‌بینی شده است.

کاکائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی ‌اکسیدانی قوی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان دارد، اما طی فرآیند شکلات ‌سازی، مقدار زیادی از مواد آنتی‌اکسیدانی کاکائو از بین می‌رود.

بنابراین می‌توان گفت شکلات تهیه شده از کاکائو به دلیل انجام فرآیند در کارخانه خواص مفید دانه کاکائوی خالص را ندارد.

اگر پوست هسته کاکائو را دم کنید، نوشابه مطبوعی از آن به دست می‌آید که بوی شکلات دارد و دارای مقدار زیادی ویتامین و برای تقویت استخوان‌ها مفید است. مخصوصا به کسانی که دارای نرمی استخوان (راشیتیسم) هستند، مصرف این جوشانده توصیه می‌ شود.

مصرف ناصحیح کاکائو باعث عوارض کبدی و قلبی می‌شود.

کسانی که طبع گرمی دارند، باید از خوردن بیش از حد کاکائو و محصولات آن خودداری کنند.

برای افراد دچار بیماری قند نیز خوردن کاکائو ممنوع است.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.