٥/١١/١٤٤٢ --- 6/16/2021 --- ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ خرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
بیماری لکه غربالی زرد آلو
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  138  نفر
بازدید امروز :  859  بازدید
بازدید دیروز :  25585  بازدید
تبلیغات متفرقه
گیاهان >> مبتلايان‌به‌زخم‌معده چه بخورند؟ چه نخورند؟
 

مبتلايان‌به‌زخم‌معده چه بخورند؟ چه نخورند؟

 

سلامت نیوز: زخم معده در لايه معده ايجاد مي شود؛ ماده غذايي که مي خوريد باعث زخم معده نمي شود اما مي تواند زخم معده را تحريک کند و روند درمان را به تأخير بيندازد.پرهيز از مصرف مواد غذايي پرادويه و اسيدي و مصرف غذاهايي با اسيد پايين تر، به التيام زخم کمک مي کند.

نوشيدني ها:

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، دمنوش هاي گياهي، نوشيدني هاي بدون کافئين و آب ميوه هاي کم اسيد مانند آب سيب و انگور مصرف کنيد. مصرف آب را افزايش دهيد، از مصرف آب ميوه هاي صنعتي و با اسيد زياد مانند آب گوجه فرنگي، آب پرتقال و تمامي نوشيدني هاي کافئين دار بپرهيزيد. شير کم چرب يا فاقد چربي مصرف کنيد. اگرچه در ابتدا شير تأثير التيام کننده خواهد داشت اما به علت اين که توليد کننده اسيد است، تاثير آن زود از بين خواهد رفت.


*پروتئين ها:

گوشت هاي کم چربي مانند ماهي، طيور بدون پوست و غذاهاي دريايي مصرف کنيد. کره بادام زميني و تخم مرغ مصرف کنيد و مصرف لبنيات کم چرب يا فاقد چربي را هم محدود کنيد. به جاي سرخ کردن، گوشت را به صورت خورشتي يا کباب مصرف کنيد.


*نان و نشاسته: 

مبتلايان به زخم معده مي توانند پاستا، برنج، سيب زميني کباب شده يا پوره آن، کراکرها و نان مصرف کنند. مصرف سيب زميني و ادويه را محدود کنيد. اگر لوبيا و نخود خشک باعث نفخ مي شود از خوردن آن ها بپرهيزيد.


*ميوه و سبزي:

مصرف موز، ميوه هاي توتي، انگور، سيب، گلابي، هلو، کيوي و خربزه منعي ندارد اما پرتقال، گريپ فروت، ليمو و ... که غذاهاي اسيدي است، باعث افزايش توليد اسيد معده مي شود. از مصرف سبزي هايي مانند کلم بروکلي، کلم برگ و گل کلم که گاز معده ايجاد مي کند و فلفل، پياز، سير، گوجه فرنگي يا هر محصول حاوي گوجه و آب سبزيجات، ترشي جات، سس هاي تند و... بپرهيزيد.

منبع:«Readers Digest»





مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Aparat
Instagram Nargil
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت