فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  

سلامت نیوز: زخم معده در لايه معده ايجاد مي شود؛ ماده غذايي که مي خوريد باعث زخم معده نمي شود اما مي تواند زخم معده را تحريک کند و روند درمان را به تأخير بيندازد.پرهيز از مصرف مواد غذايي پرادويه و اسيدي و مصرف غذاهايي با اسيد پايين تر، به التيام زخم کمک مي کند.

نوشيدني ها:

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، دمنوش هاي گياهي، نوشيدني هاي بدون کافئين و آب ميوه هاي کم اسيد مانند آب سيب و انگور مصرف کنيد. مصرف آب را افزايش دهيد، از مصرف آب ميوه هاي صنعتي و با اسيد زياد مانند آب گوجه فرنگي، آب پرتقال و تمامي نوشيدني هاي کافئين دار بپرهيزيد. شير کم چرب يا فاقد چربي مصرف کنيد. اگرچه در ابتدا شير تأثير التيام کننده خواهد داشت اما به علت اين که توليد کننده اسيد است، تاثير آن زود از بين خواهد رفت.


*پروتئين ها:

گوشت هاي کم چربي مانند ماهي، طيور بدون پوست و غذاهاي دريايي مصرف کنيد. کره بادام زميني و تخم مرغ مصرف کنيد و مصرف لبنيات کم چرب يا فاقد چربي را هم محدود کنيد. به جاي سرخ کردن، گوشت را به صورت خورشتي يا کباب مصرف کنيد.


*نان و نشاسته: 

مبتلايان به زخم معده مي توانند پاستا، برنج، سيب زميني کباب شده يا پوره آن، کراکرها و نان مصرف کنند. مصرف سيب زميني و ادويه را محدود کنيد. اگر لوبيا و نخود خشک باعث نفخ مي شود از خوردن آن ها بپرهيزيد.


*ميوه و سبزي:

مصرف موز، ميوه هاي توتي، انگور، سيب، گلابي، هلو، کيوي و خربزه منعي ندارد اما پرتقال، گريپ فروت، ليمو و ... که غذاهاي اسيدي است، باعث افزايش توليد اسيد معده مي شود. از مصرف سبزي هايي مانند کلم بروکلي، کلم برگ و گل کلم که گاز معده ايجاد مي کند و فلفل، پياز، سير، گوجه فرنگي يا هر محصول حاوي گوجه و آب سبزيجات، ترشي جات، سس هاي تند و... بپرهيزيد.

منبع:«Readers Digest»



  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.