فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷         
  




تهران- ایرنا- نخستین نشریه تخصصی گل و گیاه در ایران با نام بوی گل به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی هوشمند سفیدی منتشر شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، پیش شماره های نشریه بوی گل با درج مطالب متنوعی در خصوص گل و گیاه و با رویکرد فرهنگ سازی افزایش مصرف گل و استفاده از گل و گیاه در افزایش سلامت روان و تزئین منزل منتشر شده است.
در این نشریه مطالبی با عناوین ، 'گل، صادرات نفتی و اقتصادمقاومتی'، 'ضرورت تدوین راهبرد تولید و فروش گل در ایران'،'چرا ایرانی ها گل نمی خرند'،' اثرات گل محمدی در جلوگیری از آلزامیر'،' گل قاصدک، پیام آور سلامتی'،' گلها، بزرگترین منبع مواد معطر'،' معنی رنگهای گل'،' 10 راز افزایش عمر گل های تازه و صدها مطالب متنوع درخصوص گل وگیاه از جمله عناوین این نشریه به شماره می آیند.
این نشریه قرار است به صورت دو ماهنامه منتشر شود علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت سامانه اشتراک نشریات کشور eshterak.ir اقدام کنند. 

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.