قارچ نه تنها طعم خوبي دارد بلکه داراي خواص دارويي مهمي نيز است.
* قارچ سرشار از موادمغذي است و ثابت شده است که خطر بروز بيماري قلبي را کاهش مي دهد.
* در افرادي که قارچ مصرف مي کنند، خطر بروز بيماري آلزايمر ۷۰درصد کاهش مي يابد.
* قارچ سرشار از فيبرهاي غذايي است که در حفظ سلامت قلب نقش مهمي ايفا مي کند.
* سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند. تأثير راديکال هاي آزاد را که به کبد آسيب مي رساند، کنترل مي کند.
* مصرف روزانه قارچ خطر سرطان را حداقل ۶۴درصد کاهش مي دهد.