فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶         
  




خبرگزاري آريا- چريش، درختي هميشه سبز است که 15تا20 متر رشد مي کند. در کشور هند، اين درخت را مقدس مي دانند. برگ، گل، ميوه، ريشه و پوست اين درخت خواص فراواني دارد.

 

 روغن آن باعث شادابي و براقي موها مي شود. با خشکي مو مقابله مي کند و مانع سفيدي زودهنگام و ريزش مو مي شود.

  روغن اين گياه از شکنندگي ناخن ها پيشگيري مي کند.

  مصرف دم کرده آن تقويت کننده سيستم ايمني بدن است.

  چريش خاصيت سم زدايي دارد و براي حفظ سلامت گردش خون، سيستم گوارشي، تنفسي و ادراري مفيد است.

  استفاده موضعي عصاره و روغن آن اگزماي پوست را برطرف مي کند.

  در قسمت هاي فقيرنشين هند و آسياي جنوب شرقي که دسترسي به مراکز بهداشت دهان و دندان محدود است، ساکنان با برگ و شاخه هاي آن گياه مسواک مي زنند تا دچار بيماري لثه اي و دندان و عفونت نشوند.

 ▪ براي درمان ديابت مورد استفاده قرار مي گيرد.

  التهاب ايجاد شده بر اثر آرتريت را کاهش مي دهد.

  فشارخون بالا را درمان مي کند.

  غرغره کردن با دم کرده اين گياه گلودرد را برطرف مي کند.

 ▪ استفاده روزانه از روغن آن، براي درمان سينوزيت موثر است.

  جويدن منظم 2 تا 3 برگ چريش، براي تصفيه کردن خون و درمان اسيديته بالا مفيد است.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.