١٣/١٢/١٤٤٢ --- 7/24/2021 --- ۱۴۰۰ شنبه ۲ مرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  130  نفر
بازدید امروز :  8969  بازدید
بازدید دیروز :  16496  بازدید
تبلیغات متفرقه
گیاهان >> چرا نبايد روغن زيتون را داغ کرد؟
 

چرا نبايد روغن زيتون را داغ کرد؟

 

روغن زيتون اساس رژيم غذايي مديترانه‌اي است و خواص فوق‌العاده‌اي دارد. اين روغن سرشار از اسيدهاي چرب غيراشباع مونو (70 تا 80 درصد) و آنتي‌اکسيداني‌هاي فنوليک است که نقش مهمي در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي عروقي دارد.
روز نو :    روغن زيتون اساس رژيم غذايي مديترانه‌اي است و خواص فوق‌العاده‌اي دارد. اين روغن سرشار از اسيدهاي چرب غيراشباع مونو (70 تا 80 درصد) و آنتي‌اکسيداني‌هاي فنوليک است که نقش مهمي در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي عروقي دارد.

به گزارش روزنو، محققان دانشگاه پورتو (پرتغال) روي روغن زيتون بکر مطالعاتي انجام دادند تا مشخص شود با گرم کردن اين روغن چه اتفاقي مي‌افتد.

اين محققان بعد از بررسي‌هاي مختلف به اين نتيجه رسيدند که پوليفنول هاي موجود در اين روغن قبل از رسيدن به دماي 200 درجه شروع به تجزيه شدن مي‌کنند به دليل اينکه نقطه‌ي دود نسبتاً پاييني دارد. در واقع از دماي 190 درجه‌ي سلسيوس، روغن زيتون خواص طبيعي خود را از دست مي‌دهد.

به همين دليل محققان توصيه مي‌کنند که از روغن زيتون بکر به عنوان چاشني سالاد و غيره و از روغن‌هاي ديگر که ارزان تر هم هستند براي پخت و پز استفاده شود. به عقيده‌ي اين محققان مي‌توانيد در پايان پخت و پز نه در ابتداي آن از اين روغن استفاده کرد.

از دماي 190 درجه‌ي سلسيوس، روغن زيتون خواص طبيعي خود را از دست مي‌دهد. به همين دليل محققان توصيه مي‌کنند که از روغن زيتون بکر به عنوان چاشني سالاد و غيره و از روغن‌هاي ديگر که ارزان تر هم هستند براي پخت و پز استفاده شود.

توجه داشته باشيد که روغن زيتون بکر تا دماي 180 درجه‌ي سلسيوس مقاومت دارد و بيش از اين دما باعث از بين رفتن خواص آن مي‌شود. بايد بدانيد که به عنوان مثال دماي لازم براي پخت يک تکه پوشت قرمز در ماهيتابه حدود 190 درجه سلسيوس است. به همين دليل به نظر مي‌رسد که روغن زيتون بکر براي پخت چنين غذاهايي مناسب نباشد.
*تبيان


مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Instagram Nargil
Aparat
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت