به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این متخصص تغدذیه لبو را پیش ساز ویتامین A، C و ویتامین D دانست و گفت: لبو دارای فیبر، منیزیم و از نظر املاح حاوی پتاسیم بالایی بوده و برای پیشگیری از یبوست بسیار مفید است.
وی با بیان اینکه بعضی از افراد به اشتباه فکر میکنند، لبو سرشار از آهن است، در صورتی که اینگونه نیست، تاکید کرد: لبو سرشار از اسیدفولیک بوده که برای همه بانوان به ویژه خانمهای باردار و دختران جوان بسیار مفید است.
این متخصص تغذیه به بیماران قلبی و عروقی توصیه کرد: حتما لبو را در برنامه غذایی خود بگنجانند، چرا که این نوع از سبزیجات کلسترول خون را کاهش میدهد.
لبو به علت داشتن پتاتسیم بالا خون را تنظیم میکند، به همین علت مصرف آن به بیمارانی که فشار خون بالایی دارند، توصیه میشود.
به علت بالا بودن قند در لبو، افراد مبتلا به دیابت بهتر است از این ماده پرارزش استفاده نکنند یا در مصرف آن احتیاط کنند.
لبو همچنین بهترین شیرین کننده است و میتوان لبو را با ماست و سالاد، همچنین مخلوط انواع آب میوه استفاده کرد.