فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز سه شنبه ۱۴۰۳/۲/۴         
  

متخصصان چینی در یک مطالعه جدید دریافتند که پلی‌فنول‌ها می‌توانند از اعصاب نخاع در برابر فشار اکسیدیته حفاظت کنند.

به گزارش ایسنا، پزشکان چینی می‌گویند بنابر نتایج این مطالعه پلی‌فنول‌های موجود در چای سبز آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که می‌توانند در موارد آسیب‌دیدگی از اعصاب نخاع محافظت کنند و میزان تولید رادیکال‌های آزاد را که مولکول‌های مضر برای بدن هستند، کاهش دهند.

«جیانبو ژائو»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: در بررسی‌های آزمایشگاهی روی موش‌ها مشخص شد عصاره چای سبز به طور قابل توجهی فشار اکسیدیته را پایین می‌آورد.

فشار اکسیدیته همچنین فاکتور مهمی در جراحت‌های ثانویه پس از آسیب دیدگی نخاع به حساب می‌آید. انباشت پس‌ماندهای اکسیداسیون موجب بروز مجموعه‌ای از تاثیرات مضر از جمهل آسیب‌دیدگی DNA و اکسیداسیون پروتئین می‌شود.

به نقل از خلیج تایمز، به گفته متخصصان چینی نتایج این مطالعه همچنین حاکی از وجود شیوه درمانی برای بهبود و بازتولید اعصاب پس از آسیب‌دیدگی نخاع است.
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.