نمایشگاه‌ گل کرج قابلیت مطرح شدن در سطح بین‌المللی را دارد

تاریخ انتشار: 1393/06/16




عضو شورای شهر کرج گفت: نمایشگاه گل و گیاه کرج این قابلیت را دارد که در سطح بین‌المللی مطرح شود.

خبرگزاری فارس: نمایشگاه‌ گل کرج قابلیت مطرح شدن در سطح بین‌المللی را دارد

 به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، رضا شریفی صبح امروز در حاشیه افتتاح نمایشگاه گل و گیاه کرج در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار کرد: با توجه به قابلیت‌های بسیار بالایی که این نمایشگاه دارد لذا می‌توانیم در عرصه‌های بین‌المللی نیز حضور یافته و پتانسیل‌های خود را در این زمینه نیز به نمایش بگذاریم.

وی با اعلام این که کلانشهر کرج سومین دوره از برگزاری جشنواره گل و گیاه را پشت سر می‌گذارد افزود: برپایی این نمایشگاه توانسته با ارائه گل و گیاهان مختلف جایگاه بسیار خوبی را در بین مردم باز کند.

این مسئول تأکید کرد: سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری کرج در این راستا از تمامی توانمندی‌های خود استفاده کرده و توانسته در این عرصه موفق باشد.

شریفی با اعلام این که این نمایشگاه همچنین توانسته مسافران و گردشگران بسیاری را به خود جذب کند افزود: در نمایشگاه امسال حضور 170 شرکت تخصصی به چشم می‌خورد.

وی گفت: این استقبال در نوع خود بی‌نظیر است و این قابلیت را به نمایشگاه می‌دهد که در سطح بین‌المللی مطرح شود.

این عضو شورای شهر کرج کیفیت و نحوه برگزاری نمایشگاه مذکور را با سایر کلانشهرهای کشور قابل قیاس دانست و ادامه داد: این نمایشگاه به لحاظ معرفی گونه‌های مختلف گل و گیاه در سطح مطلوبی قرار دارد.

شریفی تأکید کرد: توسعه شیوه‌های جدید محوطه‌سازی نظیر پشت بام سبز، دیواره‌های سبز عمودی و ... به منظور افزایش سرانه فضای سبز در اولویت مدیریت شهری قرار دارد که آموزش این طرح‌های نوین در راستای سیاست‌های کلان شهری در نمایشگاه گنجانده شده است.


امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیاز: 5 از ۵، بر اساس 1 امتیاز

پرسش‌ها و نظرات این مقاله

هنوز پرسش یا نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

ثبت پرسش یا نظر جدید