خبرگزاري آريا- تهيه اين چاي بسيار ساده است اما آشنايي با اصول آن مهم است.
به
گزارش خبرگزاري آريا،دکتر فريده عطار عضو هيأت علمي دانشگاه گياه شناسي
دانشگاه تهران گفت: زنجبيل در بدن گرما توليد ميکند و مواد سمي و زائد بدن
را به صورت عرق از بدن خارج ميکند.
وي افزود: استفاده از چاي زنجبيل
هضم غذا را آسان ميکند و اثرات سودمندي در رفع تهوع دارد همچنين به عنوان
درماني سنتي براي سرماخوردگي و گلودرد و آنفولانزا به کار ميرود. از ديگر
خواص آن ميتوان به بهبود گرفتگيها و دردهاي عضلاني، جوان کننده پوست، رفع
ماشين گرفتگي اشاره کرد. همچنين از پوست در برابر سرماي زمستان محافظت
ميکند.
زنجبيل
عطار گفت: چربيهاي ضروري موجود در اين ماده
غذايي باعث ميشود جريان خون در بدن افزايش يابد و اين به بهبود دردهاي
عضلاني و رفع خستگي عضلاتي که از آنها کار کشيدهايد، ميشود.
براي تهيه چاي زنجبيل آب را جوش بياوريد. ورقه زنجبيل را به آن اضافه کنيد و 15 الي 20 دقيقه بگذاريد تا بماند بعد از صافي رد کنيد.