فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز سه شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵         
  




با گسترش تکنولوژی و رشد فرآیند شهر نشینی، استفاده از مواد آلاینده و مصنوعی و مواد آلرژی زا، زیاد شده. شناختن مواد ضد آلرژی طبیعی و استفاده درست از آ‌ن‌ها در کاهش انواع آلرژی کمک کننده است.
دکتر علی شهیری زندی، متخصص طب سنتی، در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از مواد طبیعی کاهنده تحریک پذیری عمومی بدن، مصرف عرق برگ چنار بهاره است که خاصیت آنتی هیستامین دارد. ماده دیگر که بسیار موثر است و باعث کاهش و خشک شدن ترشحات بینی می‌شود، عرق آویشن است.
 
این متخصص طب سنتی، 70 درصد سینوزیت‌ها را با منشاء آلرژی دم کرده برگ آویشن و استفاده از بخور دم کرده آن در کاهش سینوزیت ناشی از آلرژی بسیار موثر است.
 
استفاده از گل ختمی در بیماران آسمی بسیار موثر است و از نظر عملکردی، حسیاسیت‌های واکنش‌های آسمی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در کنار آن اسطوقدوس هم حساسیت سیستم تنفسی را کاهش می‌دهد.
 
دکتر شهیری زندی، به دانه را تنظیم کننده سیستم ایمنی بدن دانست و گفت: دانه‌های داخل میوه به، اثرات آنتی باکتریال داشته و به عنوان مسکن عمومی سیستم ایمنی و کاهنده التهابات استفاده می‌شود.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.