آغاز جشنواره ملی گل محمدی در کاشان

تاریخ انتشار: 1393/03/07




در سالروز عید مبعث جشنواره ملی گل محمدی با عنوان در بهار علوی، از عطر نبوی تا شمیم مهدوی با حضور هزار گردشگر در کاشان آغاز شد.
شهردارکاشان معرفی این منطقه به عنوان قطب اصلی گل محمدی کشوربه گردشگران و میهمانان، پاسداشت مراسم گلابگیری سنتی و معرفی جاذبه‌های طبیعی وگردشگری شهرهای کاشان، قمصر، نیاسر، برزک (با ضمه ز) ، مرق (با فتحه میم و ر )،کامو و جوشقان را از اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد .

محمد ناظم رضوی افزود: این جشنواره تا 12 خرداد در شهرهای کاشان ،برزک و جوشقان و کامو برگزار می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان نیز مزارع زیر کشت گل محمدی این شهرستان را 1650 هکتار برشمرد و گفت: در این جشنواره بیش از دو هزار نفر در گلاب ‌گیری‌های سنتی و صنعتی شهرستان کاشان شرکت دارند.
آقای کافی‌زاده گفت : 25 کارخانه صنعتی و 1500واحد گلاب‌گیری سنتی با بیش از 3 هزار و 500دیگ در این شهرستان گلاب محمدی تولید می کنند.
در شهرستان کاشان سالانه هفت هزار تن گل و 14 هزار تن گلاب مرغوب تولید می‌شود.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیاز: 5 از ۵، بر اساس 1 امتیاز

پرسش‌ها و نظرات این مقاله

هنوز پرسش یا نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

ثبت پرسش یا نظر جدید