فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶         
  




به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،  مدیرکل منابع طبیعی مرکزی گفت: این گیاه از خانواده سوسنیان بوده و عمر آن بسیار کوتاه و گل دهی آن از اویل اردیبهشت ماه آغاز می شود.

یوسفی در ادامه افزود: لاله واژگون از گیاهان علفی پیازدار و چند ساله بوده که تاکنون 15 گونه آن در ایران شناسایی شده است.

مدیرکل منابع طبیعی مرکزی تصریح کرد: برای پیشگیری از خطر انقراض در چند سال گذشته طرح های مدیریت چرای دام، حفاظت از منابع طبیعی، طرح های مرتعداری و قرق در عرصه های رویش این گیاه اجرا شده است.

وی مهم ترین ابزار پیشگیری از خطر انقراض این گیاه زینتی و سرمایه طبیعی را ارتقای فرهنگ روستائیان و طبیعت گردان دانست و گفت: هر کجا لاله واژگون رشد و تکثیر پیدا کرده است نشان از فرهنگ بالای ساکنان آن منطقه دارد.

یوسفی بیان داشت: متاسفانه در سال های گذشته به دلیل دخالت انسان ها عرصه های محل رویش این گل در استان به شدن کاهش یافته است که عمده ترین دلایل آن طمع ورزی توسط برخی سودجویاننسبت به این گل زیبااست.

مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی تصریح کرد: در فصل بهار برخی افراد سودجو و یا طبیعت گردان این گل زیبا وسرمایه طبیعی را می چینند تا یا با فروش گلها و یا در باغچه منزل از آن استفاده نمایند.

وی با بیان اینکه این گل ماندگار ی کمی دارد گفت: این گل در باغچه های منازل به خاطر هوای گرم رشد نمی کند و شرایط جغرافیایی و اقلیمی از نظر شرایط خاک دارد، منطقه ای که این گیاه خودرو و زینتی را نکنده باشند این گیاه رشد و تکثیر پیدا کرده است.

گفتنی است: مهم ترین مناطق رویش گل واژگون در استان مرکزی در شهرهای اراک، خمین، تفرش، ساوه و آشتیان است.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.