فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷         
  




موضوع اختلاف نظر نمایندگان مجلس کرج با استاندار البرز، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی، بیمه کارگران، قطع غیر قانونی درختان باغ سیب مهرشهر، همایش برد برد، قطار شهری کرج، راهکارهای توسعه اقتصاد مقاومتی، از جمله موضوعاتی بود که در نشست مشترک خبرنگاران با نمایندگان مردم کرج در مجلس شورای اسلامی مطرح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمد جواد کولیوند و عزیز اکبریان نمایندگان مردم کرج، اشتهارد، آسارا و فردیس شامگاه روز گذشته(هشتم اردیبهشت)، در نشست خبری ‌که در سالن فارابی تالارشهیدان نژاد فلاح برگزارشد، با پاسخگویی به سوالات خبرنگاران به حل دغدغه‌های آنان پرداختند.

اختلاف نظر نمایندگان مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با استاندار البرز اولین سوالی بود که از سوی یکی از خبرنگاران مطرح شد و عزیز اکبریان در پاسخ به این سوال گفت: ما هیچگاه به دنبال دامن زدن به اختلافات نبوده‌ایم و نیستیم، چرا که اولین ضرر گسترش اختلاف در میان مسئولین دامن مردمی را می‌گیرد که ما را به عنوان نمایندگان خود انتخاب کرده‌اند، اما گاهی برخی افراد با استفاده از شرایط موجود سعی در رواج بی قانونی دارند که به طور قطع با آنها برخورد خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما نسبت به وقوع برخی اتفاقات عکس العمل نشان نمی‌دهیم دلیل بر بی توجهی نیست، بلکه به دنبال آن هستیم که در چارچوب قانون با متخلفان برخورد کنیم و ضمن حفظ حرمت و شخصیت آنها از رواج بی قانونی جلوگیری کنیم.

در ادامه به سوال دیگر خبرنگاران به وضعیت باغ سیب مهرشهر اشاره شد و اکبریان در جواب بیان کرد: قطع درختان باغ سیب مهرشهر عملی کاملاً غیرقانونی محسوب می‌شود و مسلماً با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

این مقام مسئول گفت: ما به عنوان نمایندگان مردم کرج پس ازآگاهی یافتن از وقوع تخلف به سرعت پیگیر قضیه شدیم تا از طریق مراجع قضایی عاملان را به مجازات خود برسانیم.

وی اضافه کرد: جبران خسارت وارد شده به این باغ به هیچ وجه امکان پذیر نخواهد بود، اما به منظور کاهش خسارات وارده تا کنون هزار اصله نهال در این باغ کاشته شده و مابقی نیز تا دوشنبه آینده باید کاشته شود.

اکبریان تأکید کرد: برخورد با خاطیان این امر از سوی مراجع قضایی به طور قطع از وقوع دوباره چنین حوادثی جلوگیری خواهد کرد، لذا از مسئولین ذیربط می‌خواهیم که در این خصوص با دقت نظر بیشتری اقدام کنند و عاملان را به شدت مجازات کنند.

منطقه ویژه فرودگاه پیام و مشکلات این منطقه سوژه سوال بعدی خبرنگاران از نمایندگان مجلس بود که کولیوند در پاسخ به این سوال اظهار کرد: فرودگاه پیام از قابلیت‌های بسیاری برخوردار است که بهره‌گیری از این قابلیت‌ها کمک شایانی به توسعه اقتصادی استان خواهد کرد.

وی افزود: در افق‌های ترسیم شده برای این فرودگاه، ایجادگمرک، ساخت کارخانه و شرکت‌های متعدد از اولویت‌های اصلی محسوب می‌شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: برای شناسایی هرچه بیشتر پتانسیل‌های بالقوه این منطقه ویژه تا یک ماه آینده دفترچه‌ای کامل آماده خواهد شد که در آن علاوه بر مشخص بودن قابلیت‌ها، نحوه مالکیت سرمایه گذاران و شرایط سرمایه گذاری به روشنی مشخص می‌شود.

پرسش بعدی خبرنگاران به وضعیت زندانیان و زندان‌های کرج اختصاص یافت که کولیوند در جواب این چنین اظهارکرد: کاهش آمار زندانیان تنها با ایجاد یک شرط امکان پذیر نخواهد شد، چرا که موضوع جرم و بزه موضوعی تک بعدی نیست که با کنترل یک عامل بتوان آن را ریشه کن کرد.

وی تأکید کرد: برای کاهش آمار زندانیان باید اقدامات اساسی صورت بگیرد، بنابراین از تمام مسئولین انتظار داریم که از نهایت تلاش خود در این راستا استفاده کنند.

این مقام مسئول در ادامه به کاهش جمعیت زندانیان استان اشاره کرد و گفت: از زمان تبدیل البرز به استان بسیاری از مجرمانی که به دلیل وقوع جرم در استان البرز دستگیر شده‌اند و ساکن شهرهای دیگری هستند به زندان‌های شهر خود منتقل می‌شوند، همچنین زندانیان استان تهران به جز مجرمان قاچاق، عرضه و تولید مواد مخدر در زندان‌های تهران محکومیت خود را سپری می‌کنند که این شرایط موجب شده که 18 هزا نفر از جمعیت زندانیان زندان‌های استان البرز کاسته شود.

اکبریان در بخش دیگری از این نشست در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص راهکارهای توسعه اقتصاد مقاومتی در البرز چنین پاسخ گفت: طرح مسئله اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری وظیفه ما را سنگین‌تر کرده است، لذا باید با تدابیری خاص در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برداشته و با بهینه مصرف کردن و حمایت از تولیدات داخلی به توسعه اقتصاد مقاومتی کمک کنیم.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در البرز با توجه پتانسیل‌های بسیار بالای استان کار چندان دشواری به نظر نمی‌رسد، اما آن چه که در این خصوص از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اعتماد به مردم و استفاده از عزم ملی است.

اکبریان در ادامه در پاسخ به دغدغه ذهنی یکی از خبرنگاران مبتنی بر عدم استقبال از انصراف ثبت نام یارانه‌ها توسط مردم‌، گفت: علی رغم تاکید بسیار بر انصراف از ثبت نام یارانه‌ها توسط افراد سطح بالای جامعه ‌92 درصد مردم در مرحله دوم نیز برای ثبت نام اقدام کردند.

وی افزود: انصراف مردم از گرفتن یارانه می‌توانست کمک شایانی به توسعه بخش درمانی و بهداشتی کند، اما متاسفانه عملکردها در این حوزه چندان مطلوب نبود.

برنامه‌های مجلس در مورد بیمه کارگران، بحث پایان بخش این نشست خبری بود که محمد جواد کولیوند در جواب اظهار کرد: حدود چهار ماه پیش طرحی در خصوص بیمه کارگران در مجلس ارایه شد که در کمیسیون‌های اجتماعی و کمیسیون‌های فرعی در دست بررسی است که پس از مشخص شدن روند طرح، چگونگی آن حتما به آگاهی شما خواهد رسید.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.