سرمای بهاری شکوفه باغات خمین را خشکاند

تاریخ انتشار: 1393/01/18




خمین – ایرنا – مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: تغییرات شدید دما و بارش باران و برف از اواخر اسفند سال گذشته تا اوایل فروردین امسال خسارت به اندام گل باغات بادام،گیلاس، زردآلو و هلوی این شهرستان وارد کرد.



ˈاحمد رضا جعفریˈ روزدوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 690هکتار از باغات مثمریاد شده دچار خسارت در اندام گل شدند که خسارت این باغات پیش از یک هزار و400تن محصول است.

وی ادامه داد: 730هکتار از اندامهای رویشی باغات انگور و گردوی این شهرستان نیز در اثر سرمازدگی از بین رفت که کاهش محصول این باغات بیش از هفت هزار و400تن برآورد می شود.

مدیر جهاد کشاورزی خمین اظهارکرد: با بررسی کارشناسان ،ارزش ریالی خسارت وارد شده به مجموع این باغات 158هزار و400میلیون ریال برآورد شده است.

جعفری بیان کرد: حدود 275هکتار از باغات این شهرستان زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته است.

وی افزود: این میزان اراضی زیر پوشش شامل 231هکتار باغات بادام ،16هکتار انگور ،13هکتار سیب ،حدود 14هکتار گردو و دو هکتار شلیل وهلو است.

پارسال 17 هزار و 706 تن انواع محصولات باغی ازیک هزار و800هکتار باغات شهرستان خمین تولید و روانه بازار مصرف شد.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیاز: 5 از ۵، بر اساس 1 امتیاز

پرسش‌ها و نظرات این مقاله

هنوز پرسش یا نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

ثبت پرسش یا نظر جدید