فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۶         
  

به گزارش زیست آنلاین به نقل از مهر، پس از تولید گوجه فرنگی های تراریخته به رنگ بنفش اکنون دانشمندان گوجه فرنگی های سیاه را تولید کرده اند.

محققان پیش از این هویج بنفش، کدوی زرد و مارچوبه سفید رنگ را تولید کرده اند.

به گفته محققان گوجه فرنگی های سیاه رنگ از گوجه های قرمز معمولی سالم تر هستند. این گوجه فرنگی های جدید در ابتدای رشد خود سبز هستند اما به تدریج رنگ آنها به سیاهی کشیده می شود.

این محصول جدید که "رز نیلی" نام گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه اورگان در آمریکا کشت شده و در سال جاری روانه بازارهای اروپا خواهد شد. این گوجه فرنگی های غیر معمولی که حاصل پیوند گیاهان گوجه فرنگی قرمز و بنفش است یک ابرغذای جدید تلقی می شود.

دانش پژوهان گوجه فرنگی های بنفش حاوی آنتوسیانین- آنتی اکسیدانی که گفته می شود می تواند با چاقی و دیابت مبارزه کند- را با گوجه فرنگی قرمز معمولی پیوند زدند.

گفته می شود که این گوجه فرنگی های سیاه به شیرینی گوجه های معمولی نیستند اما خوش مزه اند و برای استفاده در سالاد بسیار مطلوب به نظر می رسند.

اگرچه گوجه فرنگی های تیره دیگری نیز در بازار دیده می شود اما رز نیلی تنها گوجه فرنگی سیاه واقعی و تیره ترین محصول از این نوع است که تا کنون کشت شده.

این گوجه فرنگی ها توسط پروفسور جیم میرز و همکارانش در دانشگاه اورگان رشد داده شده است. آنها برخی از گوجه فرنگی ها را با رنگدانه بنفش یافته و آزمایش های آنها نشان داد که آنتوسیانین عامل ایجاد رنگ بنفش است.

سپس گوجه فرنگی های بنفش را با برخی گوجه فرنگی های وحشی ترکیب کرده و در نهایت به گونه سیاه این محصول رسیدند.

بازارهای انگلیس برای نخستین بار میزبان این محصول خواهند بود.


  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.