برگزاری پانزدهمین جشنواره گل و گیاه، ماهیان زینتی و مشاغل خانگی در اصفهان

تاریخ انتشار: 1392/12/03




پانزدهمین جشنواره گل و گیاه، ماهیان زینتی و مشاغل خانگی با هدف توسعه فرهنگ مصرف گل و گیاه، گیاهان دارویی از اول اسفند ماه در اصفهان برگزار می شود.

ایلنا: مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: پانزدهمین جشنواره گل و گیاه، ماهیان زینتی و مشاغل خانگی با هدف توسعه فرهنگ مصرف گل و گیاه، گیاهان دارویی و ارتقاء سطح نشاط و شادابی در بین شهروندان و همچنین معرفی تولید کنندگان داخلی در راستای حمایت از تولید ملی از اول اسفندماه در محل بازار مرکزی گل و گیاه اصفهان واقع در خیابان همدانیان آغاز و ۲۹ اسفندماه خاتمه می‌یابد.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ سید رضا حکیم فعال اظهار داشت: این جشنواره با حضور ۵۰ نفر تولیدکنندگان مشاغل خانگی و ۱۳ تولید کننده بر‌تر استان و کشور محصولات خود را در این جشنواره عرضه می‌کنند.

وی ادامه داد: محصولاتی همچون مینیاتور، تذهیب، گل‌های مصنوعی، انواع چرم، تابلوهای نقاشی، انواع سفره‌های هفت سین، گل‌های شاخه بریده، گل‌های گلدانی، گل‌های آپارتمانی، انواع کاکتوس، درخت و درختچه‌های مثمر و غیر مثمر، انواع ابزار باغبانی در این بازار عرضه می‌شود.
گفتنی است: پانزدهمین جشنواره گل و گیاه، ماهیان زینتی و مشاغل خانگی از اول اسفندماه همه روزه حتی روزهای تعطیل از ساعت ۸صبح الی ۱۳و ۱۵ الی ۲۱ شب دایر است.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیاز: 5 از ۵، بر اساس 1 امتیاز

پرسش‌ها و نظرات این مقاله

هنوز پرسش یا نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

ثبت پرسش یا نظر جدید