کارشناس
مسئول تغذیه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: صادرات گیاهان
باغی با استفاده از کودهای بیولوژیک و تولید محصولاتی با کیفیّتی مناسب به
عنوان محصولات ارگانیک امکانپذیر می شود.
سعیده احمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریزافزود: کشاورزان باید بدانند که هیچ گونه مواد سمّی و یا میکروبی در چرخه غذایی در صورت استفاده از کودهای بیولوژیک وارد نخواهد شد.
وی تصریح کرد:
باکتری های تشکیل دهنده کودهای بیولوژیک می توانند در شرایط مختلف آب و
هوایی و خاک مناطق مختلف کشور حداکثر فعالیت را داشته باشند.
احمدی ادامه داد: هدف از مصرف کودهای بیولوژیک تقویت حاصلخیزی خاک و تامین نیازهای غذایی گیاه است.
کارشناس مسئول
تغذیه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پس از یک بار
استفاده از کودهای بیولوژیک، باکتری های تشکیل دهنده موجود در آن در خاک
تکثیر شده و نیازی به استفاده پیاپی از آنها نیست.
وی اظهار داشت: با مصرف کودهای بیولوژیک، مصرف کودهای شیمیایی کاهش می یابد.
احمدی تاکید
کرد: کودهای بیولوژیک با تولید هورمون های طبیعی به نوعی محرّک رشد گیاهان
بوده و باعث گسترش ریشه و جذب بیشتر و بهتر آب و مواد غذایی و درنهایت
افزایش عملکرد می شوند.