به گزارش پارس به نقل از باشگاه
خبرنگاران ،قرمزرنگیاست محرك و اشتهاآور. رنگی پر انرژی كه همین خصوصیات
در مواد غذایی قرمز رنگ هم دیده میشود. شايد به همين دليل با ديدن يك قاچ
هندوانه سرخ يا يك كاسته توت فرنگي درشت بي اختيار به سمت شان مي رويم. اين
خوراكي ها حاوي نوعي تركيب مفيد به نام «ليكوپن» هستند. اين ماده و تركيب
هاي ديگر به طور طبيعي در ميوه ها و سبزي ها توليد شده و عامل اصلي خواص
سبزي ها و ميوه ها هستند.
ليكوپن باعث كاهش و كنترل ميزان «كلسترول بد» خون مي شود؛ بنابراين با
مصرف خوراكي هاي قرمز رنگ قلب سالم مي ماند. اگر اين خوراكي ها ترش باشند،
اين ويژگي چند برابر مي شود. مصرف خوراكي هايي مانند آلوي قرمز را فراموش
نكنيد.
رنگ قرمز و در واقع میوهها و سبزیجات قرمز رنگ علاوه بر این كه
افزایش دهنده اشتها هستند، برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن دارند
بسیار مناسب است.همچنین در درمان عفونتها و سوختگیهای شدید بسیار موثر
است و معمولا این گونه میوهها و سبزیجات در درمان بیماریهای
ریوی،مشكلات روده (یبوست) و رحم به كار برده میشود.مواد غذایی قرمز رنگ
بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار
مفید و تقویتكننده روده و كبد است.