فلفل دلمه ای، گیاهی است با رنگ های متفاوت از
جمله سبز، قرمز و زرد. این گیاه که بومی کشور آمریکاست، علاوه بر طعم خوبی
که دارد از خواص زیادی نیز برخوردار است نظرتان را بگویید. * فلفل دلمه ای
برای بیماران دیابتی مفید است. * با کاهش تری گلیسرید باعث افزایش سوخت و
ساز بدن می شود. * منبع مهم ویتامین Aو C است. این ۲ آنتی اکسیدان قوی که
با رادیکال های آزاد بدن مقابله می کند، برای درمان بیماری های قلبی،
التهاب مفصل و استخوان، آب مروارید و… موثر است. * کپساسین موجود در فلفل
دلمه ای، باعث تسکین درد می شود. * کپساسین مانع از چسبیدن ماده سرطان زا
به دی ان ای می شود و در نتیجه بدن را از سرطان محافظت می کند. * خاصیت
ضدباکتریایی و ضدقارچی دارد. * از پوست در مقابل پیری زودهنگام محافظت می
کند. * میزان بالای ویتامین C در این گیاه به طور موثر مانع از لخته شدن
خون می شود. * گیاهی تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم
معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف می کند. * ویتامین C به
بهبود، بازسازی و تقویت جداره غشاء مخاطی کمک می کند. * ویتامین Cو
بتاکاروتن موجود در آن از بروز بیماری های چشمی مانند آب مروارید،
آستیگماتیسم و پیرچشمی پیشگیری می کند. * غرغره با آب این گیاه گلودرد را
رفع می کند. * برای شادابی و نرمی پوست مفید است. * سرشار از خاصیت
ضدالتهابی است. * سرماخوردگی و تب را برطرف می کند. * خاصیت ملین دارد.