فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷         
  





دانشمندان روش‌های متفاوتی را برای تصفیه آب استفاده می‌کنند، این بار نیز دست به خلا‌قیتی نوین زده‌اند.

به گزارش زیست آنلاین؛ پژوهشگران باشگاه UPPSaLa سوئد روشی جدید برای تصفیه آب به دست آورده‌اند در این روش از دانه‌های درخت مورینگا برای خالص سازی آب استفاده می‌شود.

 دانه‌های درخت مور‌ینگا حاوی پروتئین‌هایی است که این پروتئین‌ها ناخالصی‌های آب را به روش خوشه‌ای جمع آوری می‌کند.

 مطالعات این پژوهشگران در نشریه‌کلوئید به چاپ رسیده است و آینده‌ای روشن در زمینه استفاده آب را مطرح می‌کند.

 در مطالعات جدید پژوهشگران دانه‌های درخت‌مورینگا در نقاط مختلف دنیا مورد آزمایش قرار می‌گیرد تا از کارایی آنها اطمینان کامل حاصل شود.

پژوهشگران امیدوارند از این روش برای تصفیه فاضلاب‌ها نیز بتوان استفاده کرد.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.