شفقنا زندگی- کارشناس گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی آذربایجانشرقی
مصرف نعناع فلفلی را در جلوگیری از مشکلات رودهای تاثیرگذار دانست.
به گزارش شفقنا به نقل از ایسنا، «مهدی قنبری» بیان کرد: یکی از ارقام
اصلاح شده بین گونهای گیاهان دارویی، نعناع فلفلی است که طعم نسبتاً تلخ و
بوی تند این گیاه علت انتخاب اسم آن است.
وی ادامه داد: مزهی بسیار منحصر بهفرد نعناع فلفلی بههمراه دیگر
سبزیجات بهصورت مشخصی میتواند تا حدودی نیاز روزانه به فیبر، ویتامین آ –
ث و آهن را برطرف کند.
کارشناس گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی آذربایجانشرقی از فواید مصرف
نعناع فلفلی بهصورت تازهخوری به بهبود سوءهاضمه، سوزش معده و کاهش حساست
رودهای اشاره کرد.
قنبری با اشاره به مواد مغذی موجود در نعناع فلفلی یادآور شد: مصرف روغن
نعناع فلفلی بهعنوان مکمل غذایی میتواند در درمان تهوع، استفراغ، اسهال،
سرماخوردگی، سرفه، التهاب دهان، گلو و مشکلات کبدی موثر باشد.
وی گفت: برای جلوگیری از آثار منفی افراط در مصرف این گیاه دارویی باید زیرنظر پزشک متخصص طب سنتی آن مصرف شود.
کارشناس گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی آذربایجانشرقی یادآور شد: مردم
ایران از قدیم نعناع فلفلی را استفاده میکردند و اما آنچه که علاوه بر
ذائقهی مردم ایران تغییر نیافته است گونهایست که عمدتاً بهعنوان مکمل
غذایی و ادویه در سبد غذایی خانوادهی ایرانی وجود دارد.
قنبری خاطرنشان کرد: امروزه مطالعات متعدد بههمراه فعالیتهای اصلاحی
در جهت بهبود و افزایش سنتز متابولیتهای ثانویه سبب به وجود آمدن انواع
ارقام اصلاحی و هیبریدی شده است که در جایگاه مکمل غذایی میتوانند نقشی
تعیینکننده در جهت برطرف کردن نیازهای روزانه افراد و رفع عوارض ناشی از
مصرف انواع غذاهای آماده و فست فود باشد.