فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۱/۳۱         
  

کارشناس واحد تغذیه گروه سلامت خانواده مرکز بهداشت استان هرمزگان گفت: سیر تازه، پودر سیر، پیاز تازه، پودر پیاز، فلفل سیاه، زنجبیل، زیره، زردچوبه، زعفران، پاپریکا، پودر خردل، رزماری تازه، رزماری خشک، نعنای تازه و خشک، گشنیز تازه، آویشن، پودر کاری، شوید، دارچین، چوب میخک، ریحان و کلاً تمام گیاهان معطر بهترین گزینه برای طعم دار کردن غذاها و کاهش مصرف سدیم محسوب می‌شوند.

به گزارش نامه به نقل از ایسنا، اعظم زمانی با اشاره به اینکه به جای این که غذاهایتان را پر از رب کنید از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید، خاطرنشان کرد: گوجه‌ فرنگی‌های تازه را رنده کرده و به غذاهایتان اضافه کنید در این صورت از هر فنجان از غذایتان 210 میلی‌ گرم نمک حذف کرده‌اید.

وی افزود: برای خوش طعم کردن غذاها می توان به سراغ سیر رفت و به جای نصف قاشق چای‌خوری نمک یک قاشق چای‌خوری سیر به غذا اضافه شود در این صورت 580 میلی‌گرم سدیم (نمک) کمتری دریافت کرده‌اید.

این کارشناس ادامه داد: به جای کره‌های شور از کره‌های شیرین استفاده کنید. همین کار باعث می‌شود که 125 میلی‌گرم نمک را از غذایتان حذف کنید.

زمانی با اشاره به اینکه از گوشت‌های تازه استفاده کنید، یاد آور شد: به جای انواع سوسیس و کالباس‌ها از گوشت تازه استفاده کنید. این فراورده‌های گوشتی سرشار از سدیم هستند. در این صورت نیز در هر 114 گرم، حدود 1190 میلی‌گرم سدیم از برنامه‌ی غذایی‌تان حذف کرده‌اید.

وی اظهار کرد: گوشت را در مایه‌های کم نمک بخوابانید بعضی‌ها گوشت، ماهی یا مرغ را در مایه‌ای پر از نمک، سرکه و غیره می‌خوابانند. نمک این مایع را کم کنید. از پیاز، آب لیمو و سیر برای خوش طعم کردن غذاهایتان استفاده کنید. در این صورت نیز 930 میلی‌گرم نمک کمتری دریافت کرده‌اید.
  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.