به گزارش
روابط عمومی شهرداری منطقه 3، رضا مددی معاون امور شهری و فضای سبز در این
خصوص گفت : با استفاده از این روش، اسانس گیاه با استفاده از بخار و بدون
تماس زیاد گیاه با رطوبت از بافت آن استخراج و در دمای کمتر از 5 درجه
سانتیگراد سرد می شود.
به گفته وی حفظ شکل ظاهری بافت گیاه، آسیب نرسیدن به مولکولها و جلوگیری از تخریب آنها از مزایای این روش است.
مددی با بیان اینکه روش معمول استخراج این اسانس ها،
استفاده از آب یا بخار با دمای 100 درجه سانتیگراد با استفاده از دستگاه
کلونجر است گفت: این روش سبب خارج شدن ترکیبات روغنی فرار گیاه بدون تخریب
و تغییر شکل برخی مولکولها وکاهش کیفیت اسانس می شود.
معاون امور شهری و فضای سبز منطقه 3 افزود: ارتقای
فرهنگ استفاده از گیاهان دارویی، شناسایی گیاهان دارویی و آموزش شهروندی
از نکات مثبت این روش است.
امروزه در جوامع صنعتی و در بسیاری از کشورهای پیشرفته
و درحال توسعه، استفاده از طب سنتی و گیاهان دارویی برای حفظ سلامتی، به
دلیل افزایش اعتماد مردم به استفاده از این گیاهان، بسیار چشمگیر است.
|