برداشت گونه های گیاهی بنه و خنجوک در رویشگاههای طبیعی اصفهان آغاز شد .
بنه
و خنجوک از جمله گیاهان چوبی مناطق خشک و نیمه خشک کشوراست که علاوه بر
داشتن ارزش زیست محیطی مصارف دارویی و صنعتی گستردهای نیز دارد .
مدیر
اداره بهره برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت :10
هزار هکتار از رویشگاهای طبیعی استان اصفهان در شهرستان خور و بیابانک
،سمیرم و شاهین شهربه کشت بنه و خنجوک اختصاص یافته است .
آقای میرطالبی افزود : هر سال بیش از 2هزار کیلوگرم گیاه دارویی بنه و خنجوک تولید می شود .
مصرف
میوه بنه نفخ معده را کاهش داده برای سرفه ، لقوه، فلج، رفع سر درد،
،تقویت اعصاب، صاف کردن صدا، یرقان، سختی ترشح ادرار، درد کمر، زانو درد و
درد مفاصل مؤثر و مفید است.
صمغ بنه مصارف دارویی و صنعتی دارد و از میوه آن به عنوان گیاه دارویی در رفع سردرد استفاده می شود.
گیاه خنجوک نیز قابض و تسکین دهنده درد معده و سرفه است .