تامین عناصر غذایی برای گیاهان با تغذیه برگی

تاریخ انتشار: 1392/03/07




معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تامین و جبران کمبود عناصر کم مصرف و پُرمصرف توسط اندام‌های هوایی گیاه به ویژه برگ‌ها همان تغذیه برگی به صورت محلول پاشی است.

ایوب ایرانی فام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، افزود: محلول پاشی را باید در هوای خنک صبح و یا در عصر انجام گیرد.

وی تصریح کرد: تغذیه برگی به شیوه محلول پاشی کاهش مصرف کود در گیاهان را در پی دارد.

ایرانی فام با اشاره‌ای به زمان اجرای تغذیه برگی ادامه داد: قبل و یا بعد از محلول پاشی باید آبیاری مزرعه انجام پذیرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: امکان دفع بعضی از بیماری‌ها و آفات گیاهی به هنگام محلول پاشی وجود دارد.

وی اظهار داشت: به دلیل رطوبت کم و در پی آن کاهش جذب عناصر، استفاده از محلول پاشی سبب افزایش عملکرد خواهد شد.

ایرانی فام از تاثیر تغذیه برگی در حفاظت از محیط زیست گفت و تاکید کرد: استفاده متعادل و در حد نیاز واقعی گیاه از عناصر غذایی دلیلی برای حفظ محیط زیست می شود.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیاز: 5 از ۵، بر اساس 1 امتیاز

پرسش‌ها و نظرات این مقاله

هنوز پرسش یا نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

ثبت پرسش یا نظر جدید