فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷         
  




دانش > دانش- همشهری آنلاین:
گروهی از دانشمندان قصد دارند استفاده از DNA باکتری‌های فلورسنت، گیاهان را به گونه‌ای دچار تغییرات ژنتیکی کنند که بتوان از آنها به عنوان منابع نوری استفاده کرد.

براساس گزارش پاپ‌ساینس،‌ این محققان با احداث لابراتواری درحال انتخاب ژن‌های فلورسنت نوعی باکتری هستند که می‌تواند در تاریکی به رنگ سبز فسفری بدرخشد. پس از جداسازی این ژن، محققان با استفاده از یک نرم افزار به نام Genome Compiler اقدام به ساخت DNA‌ای خواهند کرد که گیاه بتواند آن را بخواند.

سپس ژن‌‌های درخشان به همراه باکتری وارد بدن گیاه که ساختار ژنتیکی آن تغییر یافته وارد خواهد شد و به این شکل، گیاهان به چراغ‌های طبیعی و درخشانی تبدیل خواهند شد.

محققان قصد دارند توالی ژنتیکی DNA ساخته شده‌ را به صورت رایگان منتشر کنند،‌همچنین ممکن است دستور‌العمل درخشان ساختن گیاهان خانگی نیز برای علاقمندان منتشر شود. این گروه تصمیم دارد به تدریج پس از تولید گیاهان درخشان کوچک،‌بر روی گیاهان بزرگتر و حتی درخان متمرکز شود تا بتواند آنها را جایگزین چراغ های خیابان‌ها سازد.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

چت آنلاین
اگر سوالی دارید
بفرمایید
پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2026 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.