مجوز راه‌اندازی تالار معاملات گل و گیاه از هیات مدیره گرفته شد

تاریخ انتشار: 1390/06/19




خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بورس

مدير توسعه شركت بورس كالاي ايران گفت: مجوز راه‌اندازي تالار نمايندگي بورس كالا در شركت بهشت پارس براي معاملات گل و گياه گرفته شده است.

عباس بنازاده در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاييد اين خبر كه شركت بهشت پارس درخواست ايجاد تالار كالايي در محل شركت را دارد، گفت: مجوز راه اندازي تالار بورس كالا در محل شركت بهشت پارس از هيات مديره بورس كالا گرفته شده است.

او ادامه داد: شركت بهشت پارس در محدوده عباس‌آباد و بين چالوس و تنكابن قرار دارد و به صورت هلندي معامله مي‌كند و خريداران خارجي دارد بنابراين در صورت راه‌اندازي تالار در آن شركت معاملات در رينگ صادراتي خواهد بود.

وي افزود: در بازديد از شركت بهشت پارس ظرفيت‌هاي آن را بررسي كرديم و به اين نتيجه رسيديم كه مي‌توان آن رابه يك تالار بورس كالا به صورت تخصصي در زمينه گل و گياه تبديل كرد.

بنازاده با اشاره به مصوبه هفته پيش هيات مديره بورس كالا در مورد تالارهاي استاني بورس كالا اظهار كرد: در حال تدوين آيين‌نامه براي تالاري هستيم كه در صورت امكان در بهشت پارس راه‌اندازي خواهد شد.

مدير توسعه بازار بورس كالا تصريح كرد: بعد از تدوين آيين‌نامه تالار و ارائه به مسوولين شركت بهشت پارس در صورت پياده‌سازي بندهاي آيين‌نامه و فراهم كردن امكانات شركت مطابق با مقررات بورس كالا و نيز پذيرش نظارت بورس بر معاملات گل و گياه، اين شركت را به تالاري از زيرمجموعه‌هاي بورس كالا تبديل مي‌كنيم.

در اين زمينه، يعقوب خواجه‌وند‌ عابديني ـ مديرعامل بهشت‌پارس ـ از معامله محصولات کشاورزي و گل و گياه در پايانه صادراتي بهشت پارس توسط مکانيزم حراج خبر داده و افزوده است: اين پايانه در دو بخش معاملات الکترونيک و سالن حراج تشکيل و معاملات به صورت شفاف برگزار خواهد شد.

وي با شاره به در نظر گرفتن 80 ايستگاه معاملاتي در سالن معاملات الکترونيک در صورت اخذ مجوز از بورس کالاي ايران و امکان استقرار کارگزاران در اين تالار با بيان اين مطلب که در اين سالن184 دفتر براي حضور نمايندگاني از 184 کشور دنيا در نظر گرفته شده است، گفت: در برنامه اين پايانه اتصال به بورس هاي بين المللي کالا هم پيش بيني شده است.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیاز: 5 از ۵، بر اساس 1 امتیاز

پرسش‌ها و نظرات این مقاله

هنوز پرسش یا نظری برای این مقاله ثبت نشده است.

ثبت پرسش یا نظر جدید